Award?

Sunday, April 12, 2009 Edit This 12 Comments »
Jangan memain baru2 nie aku terima award dari adik iparku eyena yang bakal menjadi ustazah rock alaf baru. Dia ni student UM, tak tahulah awat bebudak UM nie suka memain bagi award so, di entry nie aku pun nak jawab (terima) award tu.. tak tahu betul tak apa aku buat ni..
Apahal pun thank q kerana ingat kat kak ieda sbgai salah seorg penerimanya.. he he he

ok ni syarat dapat award.. aku ikot ja laa.

1. The winner can put the logo on his/her awesome blog.



2. Link the person you received your award from.

Ni link eyena visit la blog dia bila korang free..http://eina-nana.blogspot.com/

3. Nominate at least 7 other blogs
Nak bagi kat sap eek.. bagi kat member yang selalu jengah blog aku ler..

Hubbyku-Aku tau dia malas nak layan he he
Nana- adikku
Sueraya-kawan sekolahku
Sukicida- juga kawan sekolahku
Dyana-Adik ipar kepada adikku
Naimkn-Anak sedara yang sporting
Ahau Dee-Ex Boss ku

4. Leave a message on the blogs of those you’ve nominated!

Tu jer..

Betul ke eyena?

12 comments:

eyena said...

hee jawab jugak yer..macih..hehe insyaAllah 1 hari akn berubah jd yg lebih baik, tak rock lg, tp perlukn kekuatn utk berubah,hee betul dah tu, macih yaa..

eyena said...

kak ida, cek faham..

"sesetengah org cite masalah..sbb sekadar nak luahkan apa yg dia rasa..
dia rasa lega bila dia dapat cerita masalah dia.."

"setengah org cite masalah, sbb rasa dia bole percaya kt seseorang bila buat mcm tu.."

"dalam byk hal..sekadar mendengar dan memahami pun dah cukup byk membantu"

cek harap cek dapat laa membantu kak ida yer.. walaupun sekadar mendengar je. cek sgt berterima kasih bila kak ida percaya cek.. sgt2 tergaru.. miss u..

eyena said...

ops..! bukan tergaru.. terharu..hehehee gelak laa sikit, hehehe ngah buat lawak ni..hiiihi

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehe..akak pun main tag gak ker???
hehe..layannn...

Zuraida jemain said...

tah ..ikut je layan diorg..

apemende tu pun tak tau..

naimkn said...

apa tue tag cida???bes ke kalo dpt??alamk..laktop naim dah rosak da...skrin problem..huhuhu..uwaaaa!!!

Zuraida jemain said...

tak tau tag mende..
amik je la...dah org kasi..
layan jer...

siannyer rosak dah ok?

Zuraida jemain said...

baru perasan..awat eyena tergaru2?

naimkn said...

layan xbes..kalo zasssss!!!bleh x cida??hehe

Ahau - Dee said...

tak tinggal message kat blog saya pun?

Ha ha ha ... anyway thanks sebab nak bagi award kat ahau-dee ... he he he

eyena said...

hehehe sje wat lawak.. tergaru2 sbb tergatai..haha..kak ida, ada tag baru..hehe ni tagnye..

ATTENTION
Once you've been tagged you are supposed to write a note with 16 random things,


* facts, habits or goals about you.
* At the end, choose 16 people to be tagged.
* You have to tag the person who tagged you
* If I tagged you, it's because I want to know more about you..!

Zuraida jemain said...

ooo..want to know about me... but 16 people..its hard for me to find who i should tag them too...

layn..opss..zasss...